Middenin uw wijk, Team AH Mira
Facebook Twitter

Over AH Mira

vooraanzicht_mira

Albert Heijn Mira is een winkel middenin uw wijk, voor al uw dagelijkse boodschappen, maar ook voor bijzondere producten of speciale acties. De winkel is modern ingericht volgens de allernieuwste indeling, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Daarbij is het assortiment verse producten zo uitgebreid mogelijk en zijn alle aanbiedingen goed te herkennen.

Door het organiseren van proeverijen en lokale acties willen wij u altijd wat extra’s bieden.

Ons Team staat dagelijks klaar om u van dienst te zijn in de allernieuwste buurtwinkel van Veldhoven.

Wij staan midden in de samenleving en dragen daaraan graag een steentje bij, daarom steunen wij:

roodwit teamking

Wilt u ook Team King steunen? 

Dat kan door in onze Albert Heijn uw statiegeld te doneren aan Team King, dit gaat heel eenvoudig via de digitale display van onze flessenautomaat. Indien u uw statiegeld aan Team King doneert steunt u hiermee rechtstreeks het Maxima Oncologisch Centrum, de kankerafdeling van het Maxima Medisch Centrum (MMC). Het MMC heeft één van de grootste kankerafdelingen van de regio en behandelt vrijwel alle voorkomende soorten kanker.

Team AH Mira

AH Mira is één van de winkels van Van Doormalen Retail Groep, een zelfstandig bedrijf dat op franchisebasis gebruik maakt van de Albert Heijn winkelformule. Voor onze klanten willen wij het doen van de dagelijkse boodschappen tot een bijzonder moment van de dag maken door u op bijzondere wijze van dienst te zijn. Op deze pagina leest u hoe Team Mira daar invulling aan geeft. Wilt u meer weten over Van Doormalen?

Meer over Van Doormalen

Ons team staat voor u klaar op

Maandag 08:00 - 21:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 21:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 21:00
Zondag 10:00 - 20:00

Adres AH

Mira 25
5505 AR Veldhoven
Tel 040-2548501

Gastheer: Marc Strijbosch
Gastheer: Bas Mommers

Bij ons vindt u ook