“Welkom bij AH Sint-Oedenrode”
Facebook Instagram

Over AH Sint-Oedenrode

winkel-ah-sint-oedenrode

Op 2 januari 2017 hebben wij de Albert Heijn in Sint-Oedenrode overgenomen van de heer G. Koopman. Deze Albert Heijn aan de Markt 18 is een sfeervolle winkel in de bruisende kern van Sint-Oedenrode. Ondanks de relatief beperkte ruimte doen wij er met ons team alles aan om  u iedere dag een verrassende winkel te bieden en staat er een team van medewerkers klaar die u de helpende hand wil bieden en u aangenaam wil verrassen.

In de komende jaren zijn er plannen om de winkel te verhuizen, hiervoor zijn al enige tijd gesprekken met de Gemeente gaande. Tot het moment van verhuizen bent u uiteraard van harte welkom in onze huidige winkel.

In onze winkel kunt u de ‘dorpssfeer’ proeven. Onze medewerkers komen voornamelijk uit het dorp en kennen u vaak bij naam. Er is altijd ruimte voor een praatje en uw wensen staan bij ons centraal. Albert Heijn Sint-Oedenrode voelt zich betrokken bij het dorp, u komt ons bijvoorbeeld tegen bij Voetbalvereniging Rhode, de avondvierdaagse, de Kerstmarkt, de Oranjevereniging en Rooi Fietst. Wij ontvangen u graag in onze winkel!

Team Albert Heijn Sint-Oedenrode

AH Sint-Oedenrode is één van de winkels van Van Doormalen Retail Groep, een zelfstandig bedrijf dat op franchisebasis gebruik maakt van de Albert Heijn winkelformule. Voor onze klanten willen wij het doen van de dagelijkse boodschappen tot een bijzonder moment van de dag maken door u op bijzondere wijze van dienst te zijn. Op deze pagina leest u hoe Team Sint-Oedenrode daar invulling aan geeft. Wilt u meer weten over Van Doormalen?

Meer over Van Doormalen

Ons team staat voor u klaar op

Maandag 08:00 - 21:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 21:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 21:00
Zondag 10:00 - 20:00

Adres AH

Markt 18
5492 AB Sint-Oedenrode
Tel 0413 – 472 208

Gastheer: Bennie Gevers
Gastvrouw: Sharon van de Gevel
Gastheer: Daan Stamps
Gastvrouw: Charlotte van Dijk