Werken bij Van Doormalen Retail Groep brengt je toekomst!

Of het nu gaat om een bijbaan, vaste baan, vakantiewerk, een stageplaats of een combinatie van werken en leren, bij ons is dit allemaal mogelijk.

Vind jij het leuk om met mensen om te gaan en het ze naar de zin te maken? Houd je van een werkomgeving die iedere dag anders is en waar steeds iets nieuws gebeurt? Ben jij op zoek naar collega’s om mee samen te werken met wie je dezelfde passie deelt? Dan is het werken in één van onze Albert Heijn winkels misschien iets voor jou!

De supermarkt is een unieke omgeving om in te werken. Doordat jouw werk gericht is op klanten is het afwisselend, geen dag is hetzelfde. We hebben ruime openingstijden en flexibele werktijden. Daarom werk je in een groot team van collega’s waarin samenwerken belangrijk is. Als jij een flexibele opstelling hebt betekent dit dat je jouw werk- en privétijd samen met ons prima op elkaar af kunt stemmen. Er is volop ruimte om je talenten te ontwikkelen. Zo kun je verschillende afdelingen en taken leren kennen. Heb je nog meer ambitie en wil je een team aansturen? Bij ons kun je al op jonge leeftijd teams (leren) aansturen.

Wij zorgen voor een plezierige werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontwikkelen. Wij geloven erin dat wanneer jij met plezier kunt werken jij bijzonder kunt zijn voor onze klanten.

Waar we voor staan en gaan

Van Doormalen wil voor haar klanten het doen van de dagelijkse boodschappen, tot iets bijzonders maken. Zo zijn er in de winkels regelmatig proeverijen, spaaracties, acties waarmee prijzen te winnen zijn en staan onze medewerkers elke dag opnieuw voor iedere klant klaar.

Wij zijn daarom op zoek naar mensen met een servicegerichte houding, die graag met mensen omgaan en er alles aan willen doen om het onze klanten naar de zin te maken. Hier willen wij als Team Van Doormalen de beste in zijn. Dat ben je niet zomaar. Wij geven elkaar vrijheid en vertrouwen, maar nemen ook onze verantwoordelijkheid. Daarnaast, staan binnen ons team een aantal kernwaarden centraal:

Mensgericht: je focus ligt op aandacht en tevredenheid van onze klanten.
Oprecht: je toont en zegt wat je voelt en denkt.
Plezier: je hebt liefde voor het vak, je hebt ambitie en plezier en je neemt initiatief.
Vertrouwen: je vertrouwt niet alleen op jezelf maar ook op anderen.
Samen: je zoekt anderen actief op en vraagt hun mening of hulp, of je biedt zelf hulp aan.

Met Team Van Doormalen willen wij de beste winkel zijn voor de dagelijkse boodschappen, door bijzondere dienstverlening.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Binnen Van Doormalen is het mogelijk om jezelf te ontwikkelen, wij willen je daarin graag  stimuleren. Er zijn mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een functie of in een functie die gelijkwaardig is en voor degene die willen doorgroeien naar een hogere functie zijn er ook volop mogelijkheden.

Hoe meer kennis, ervaring en vaardigheden je ontwikkelt, hoe meer taken en/of verantwoordelijkheden je kunt krijgen. Het beleid binnen de organisatie is namelijk gericht op het ontwikkelen van jezelf en je talenten. Wij hechten er sterk aan dat medewerkers op de hoogte zijn van en geïnspireerd worden door de nieuwste kennis. De organisatie biedt daarom opleiding aan als onderdeel van het werk. Dit kan bestaan uit opleiding op de werkvloer, opleiding op MBO of HBO, en ook uit opleiding in ons eigen opleidingshuis.

Al werkend jouw MBO of HBO diploma behalen:
Om leiding te kunnen geven aan één van onze teams in onze organisatie is het nodig om minimaal een MBO werk- en denknivo te hebben. Wij willen dit stimuleren door onze medewerkers mogelijkheden te bieden voor een BBL opleiding op het MBO en voor duale trajecten binnen het HBO. Dit zijn opleidingen die specifiek gericht zijn op de detailhandel. Je werkt vier dagen in de week in één van onze winkels en daarnaast ga je één dag in de week naar het MBO of HBO. Al werkend kun je zo jouw diploma behalen.

Kennismaken met de supermarkt:
Je kunt ook via een stage of een bijbaan naast jouw school prima kennismaken met het werken in de supermarkt. Heb je interesse in deze mogelijkheden kun je solliciteren op één van de functies die wij vacant hebben.

Gezond werken

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat je binnen onze organisatie je werk op een plezierige en gezonde manier kunt blijven doen. We blijven allemaal steeds langer werken, voordat we met pensioen gaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat je fit kunt blijven en dat je energie blijft houden om jezelf steeds aan te kunnen blijven passen aan veranderingen. Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden hoe we bij kunnen dragen aan de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

eu-embleem_esf_tekst_project[1]